Εκδρομές που τρέχουν τώρα

  Στον Παρνασσό, την Οίτη και τη Γκιώνα,  στα βουνά της Αττικής αλλά και στις Άλπεις, χαιρόμαστε τα σπορ και τη φύση με τους μαθητές και τους πελάτες μας.   

  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστών τεχνικών στα σπόρ που κάνουμε και βέβαια η ασφάλεια. Εκμεταλευόμενοι τα ΣαββατοΚύριακα, πιθανές αργίες/τριήμερα και τις διακοπές, οργανώνουμε καλά σχεδιασμένες εξορμήσεις με γνώση και κέφι. 

Written on by
mini-camp-στις-σχολικές-διακοπές-του-πάσχαΤετραήμερο τελευταίο σκι χειμώνας 2017 (Σάββατο με Μεγάλη Τρίτη) (για παιδιά 7 – 15 ετών)     Με τον Παρνασσό γεμάτο χιόνι και το χιονοδρομικό σε πλήρη λειτουργία, προγραμματίζουμε για τη χιονοδρομικη αυτή σεζόν ένα τελευταίο ανοιξιάτικο τετραήμερο για σκι και snowboard. Υπεύθυνος συνοδός, θα είναι ο Ίων Μηλιάς, καθηγητής φυσικής αγωγής   Χρόνος:          Σάββατο 8 Απριλίου-Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου                    Κόστος:          195 € και περιλαμβάνει μετακινήσεις, διαμονή, πλήρη διατροφή, μάθημα σκι (τρεις ημέρες), συνοδεία και ασφάλιση Αναχώρηση: Το Σάββατο το απόγευμα  στις 17.00 στην Κηφισιά, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, (από την πλευρά της Κηφισιάς), κοντά στην χαρακτηριστική πεζογέφυρα (περίπου απέναντι από τα SMART-Λαϊνόπουλος).Επιστροφή: Την Κυριακή  στις 19.00 στην Κηφισιά στο ίδιο σημείο από όπου έγινε η αναχώρηση, ή στις 19.30 στο κατάστημα EVEREST επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Μαρουσιού. ΚΟΣΤΟΣ : 195 €               Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:- Μεταφορά με πούλμαν ή βαν- Διαμονή στα όμορφα  ανεξάρτητα  σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE (σε...