Εκδρομές που τρέχουν τώρα

  Στον Παρνασσό, την Οίτη, τη Γκιώνα και τα Βαρδούσια,  στα βουνά της Αττικής αλλά και στον Όλυμπο κα τις  Άλπεις, χαιρόμαστε εδώ και δεκαετίες τα σπορ και τη φύση με τους μαθητές και τους πελάτες μας. 

Φέτος, τη χρονιά του Covid-19, ολα τα προγράμματα τροποποιούνται έτσι που να πραγματοποιούνται με ασφάλεια και ιδιαίτερα μικρό αριθμό συμμετεχόντων.

Ευτυχώς, οι δραστηριότητές μας γίνονται όλες στη φύση, δεν συμπεριλαμβάνουν ομαδικά αθλήματα και ως καθαρά ατομικές ταιριάζουν με τις προφυλάξεις που πρέπει όλοι να πέρνουμε στις κρίσιμες αυτές ημέρες.  

 

 

Written on by
06-mountain-ski-gr  ΓΕΝΙΚΑ:  Για το καλοκαίρι 2021, προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και κρατώντας τα βασικά στοιχεία των δραστηριοτήτων μας, αλλάζουμε το προγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας μας ώστε να είμαστε ασφαλείς σύμφωνα με τα δεδομένα του COVID-19. Ευτυχώς, οι δικές μας ορεινές δραστηριότητες είναι στη βάση τους ατομικές και δεν περιλαμβάνουν καθόλου ομαδικά παιχνίδια, Έτσι  κατά κάποιο τρόπο, ένα ορειβατικό  camp όπως το δικό μας, πλεονεκτει έναντι άλλων ομαδικών δραστηριοτήτων  και ταιριάζει με τις προφυλάξεις που πρέπει να παίρνουμε όλοι μας.  Παρολ' αυτά, προκειμένου να λειτουργήσουε ακόμη καλύτερα και ασφαλέστερα, τροποποιούμεθα  σύμφωνα με τα δέκα παρακάτω άρθρα:    1. Τα καλοκαιρινά μας προγράμματα για παιδιά διαρκούν οχτώ ημέρες, ξεκινάνε Κυριακή και ολοκληρώνονται την επόμενη Κυριακή. Οι γονείς θα φέρνουν και θα παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στο MILIAS CAMPS VILLAGE στον Παρνασσό και τα παιδιά, θα κάνουν επί τόπου rapid test το οποίο θα έχουν φέρει μαζί τους την ημέρα που θα φθάνουν στις...
Written on by
podilato-anarihisi-paidia-2014Καλοκαιρινές διακοπές για παρέες και οικογένειες, με προδιαγραφές  ασφάλειας COVID-19     Για αυτό το καλοκαίρι, βουνήσιες διακοπές αλλά με καθημερινό μπάνιο στη μεγάλη και χωρίς κόσμο πισίνα μας ή και σε ένα απο τα κοντινά ποτάμια, με όμορφες πεζοπορίες, εξερευνήσεις σπηλαιών, ποδήλατο και φυσική άσκηση,  είναι ότι καλύτερο. Εμείς, στη MIIAS CAMPS, από τις 26 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, οργανώνουμε για εσάς τέτοιες καλοκαιρινές διακοπές μακριά από πολύ κόσμο, χωρίς δύσκολες μεταφορές με πλοία ή αεροπλάνα (200 χλμ από την Αθηνα που κάνετε εύκολα με το ΙΧ σας σε 2-2,5 ώρες),  και με συνθήκες μεγάλης ασφάλειας σε σχέση με τον Covid-19. Διαθέτουμε 8 αυτόνομα σπιτάκια και προσφέρουμε είτε διανυκτέρευση με πρωινό, είτε με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό). Η κάθε οικογένεια θα έχει τη δυνατότητα να φάει στη βεράντα της, έξω από δικό της σπιτάκι.  Τέλςος, υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης πεζοποριών με συνοδό κατόπιν συνεννόησης, για να σας οδηγήσει σε μονοπάτια και χωματόδρομους,...