Εκδρομές που τρέχουν τώρα

  Στον Παρνασσό, την Οίτη, τη Γκιώνα και τα Βαρδούσια,,  στα βουνά της Αττικής αλλά και στον Όλυμπο κα τις  Άλπεις, χαιρόμαστε τα σπορ και τη φύση με τους μαθητές και τους πελάτες μας.   

  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστών τεχνικών στα σπόρ που κάνουμε και βέβαια η ασφάλεια. Εκμεταλευόμενοι τα ΣαββατοΚύριακα, πιθανές αργίες/τριήμερα και τις διακοπές, οργανώνουμε καλά σχεδιασμένες εξορμήσεις με γνώση και κέφι. 

Written on by
02-excparansos2012ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 2019(Για παιδιά και νέους 7-17 ετών) ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ     Με βάση τις εγκαταστάσεις μας στις πλαγιές του  Παρνασσού  σχεδιάζονται και φέτος οι εξορμήσεις μας για σκι και snowboard.  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστής τεχνικής και βέβαια η ασφάλεια των μαθητών μας.   Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (από Παρασκευή απόγευμα) του χειμώνα, η MILIAS CAMPS διοργανώνει εξορμήσεις για σκι και snowboard στον Παρνασσό, με διανυκτέρευση στα όμορφα σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE στους πρόποδες του βουνού. Στις εξόρμησεις αυτές μπορεί να συμμετέχουν παιδιά και νέοι που δεν ξέρουν καθόλου σκι, μέτριοι αλλά και προχωρημένοι που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.Υπεύθυνοι συνοδοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί  κ.Τζώρτζης Μηλιάς, χημικός και/ή  ο κ. Ίων Μηλιάς γυμναστής (πρώην πρωταθλητές του σκι) ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν και άλλοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στα σπορ βουνού (σε αναλογία το λιγότερο 1 συνοδός ανά 10 παιδιά με επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο).Χρόνος:     11-13/1,...
Written on by
artexcursions-mix-grΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD     ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4 ΕΩΣ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4 Αναχώρηση:  Την Κυριακή το απόγευμα  στις 17.30 στο Everest που είναι στη Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι ή στις 17.45 στην Κηφισιά, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, (από την πλευρά της Κηφισιάς), κοντά στην χαρακτηριστική πεζογέφυρα (περίπου απέναντι από τα SMART-Λαϊνόπουλος).   Επιστροφή:    Τη Δευτέρα   στις 19.00 στην Κηφισιά στο ίδιο σημείο από όπου έγινε η αναχώρηση,           ή στις  19.15 στο Everest.                                                                                                                        ΚΟΣΤΟΣ :                215  €                 Στην τιμή αυτές περιλαμβάνονται:   Μεταφορά με πούλμαν Διαμονή στα όμορφα  ανεξάρτητα  σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE...
Written on by
art-easter-2014Πάσχα στο MILIAS CAMPS VILLAGE  στον Παρνασσό   Ελάτε να κάνουμε Πάσχα μαζί. Να ψήσουμε αρνί, να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Και όχι μόνο!  Η πισίνα θα είναι στη διάθεσή μας, τα κοντινά μονοπάτια, τα ποδήλατα, τα τόξα, o τοίχος της αναρρίχησης, το γήπεδο του badminton, το play room με το πινγκ πονγκ και για τα παιδθά που αγαπάνε το skateboard, ένα μικρό mini ramp!