Εκδρομές που τρέχουν τώρα

  Στον Παρνασσό, την Οίτη, τη Γκιώνα και τα Βαρδούσια,,  στα βουνά της Αττικής αλλά και στον Όλυμπο κα τις  Άλπεις, χαιρόμαστε τα σπορ και τη φύση με τους μαθητές και τους πελάτες μας.   

  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστών τεχνικών στα σπόρ που κάνουμε και βέβαια η ασφάλεια. Εκμεταλευόμενοι τα ΣαββατοΚύριακα, πιθανές αργίες/τριήμερα και τις διακοπές, οργανώνουμε καλά σχεδιασμένες εξορμήσεις με γνώση και κέφι. 

Written on by
02-excparansos2012ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 2019(Για παιδιά και νέους 7-17 ετών) ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ     Με βάση τις εγκαταστάσεις μας στις πλαγιές του  Παρνασσού  σχεδιάζονται και φέτος οι εξορμήσεις μας για σκι και snowboard.  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστής τεχνικής και βέβαια η ασφάλεια των μαθητών μας.   Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (από Παρασκευή απόγευμα) του χειμώνα, η MILIAS CAMPS διοργανώνει εξορμήσεις για σκι και snowboard στον Παρνασσό, με διανυκτέρευση στα όμορφα σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE στους πρόποδες του βουνού. Στις εξόρμησεις αυτές μπορεί να συμμετέχουν παιδιά και νέοι που δεν ξέρουν καθόλου σκι, μέτριοι αλλά και προχωρημένοι που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.Υπεύθυνοι συνοδοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί  κ.Τζώρτζης Μηλιάς, χημικός και/ή  ο κ. Ίων Μηλιάς γυμναστής (πρώην πρωταθλητές του σκι) ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν και άλλοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στα σπορ βουνού (σε αναλογία το λιγότερο 1 συνοδός ανά 10 παιδιά με επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο).Χρόνος:     11-13/1,...
Written on by
01-artexcursions-christmas-grΕΝΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARDΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  26-28/12/18  ,  2-4/1/19 και 2-6/1/2019(για παιδιά και νέους από 7 έως 17 ετών ) Εκδρομή για σκι και snowboard κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών των Χριστουγέννων, με διανυκτέρευση στα όμορφα σπιτάκια της MILIAS CAMPS στους πρόποδες του βουνού, οργανώνεται για μία ακόμη φορά με συνοδούς εκπαιδευτικούς κα ειδικούς που είναι πάντα μαζί με τα παιδιά.Στην εξόρμηση μπορεί να συμμετέχουν παιδιά και νέοι που δεν ξέρουν καθόλου σκι, μέτριοι αλλά και προχωρημένοι που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.Υπεύθυνοι συνοδοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί  κ.Τζώρτζης Μηλιάς, χημικός και/ή  ο κ. Ίων Μηλιάς γυμναστής (πρώην πρωταθλητές του σκι) ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν και άλλοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στα σπορ βουνού (σε αναλογία το λιγότερο 1 συνοδός ανά 10 παιδιά με επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο). ΧΡΟΝΟΣ :    26-28/12/18,    2-4/1/2019   και    2-6/1/2019 Αναχώρηση: Το απόγευμα ...
Written on by
04-art-3day-camp-grΣτις διακοπές των Χριστουγέννων, τα σπιτάκια μας, το MILIAS CAMPS VILLAGE, σας περιμένουν για ευχάριστη διαμονή, καλό φαγητό και βέβαια δραστηριότητες στη φύση για όσους το επιθυμούν.   Σκι, ποδήλατο, περπάτημα αλλά και αναρρίχηση στην περιοχή μας, στο ανανεωμένο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, στα  κοντινά μονοπάτια και βουνά και στα αναρριχητικά πεδία στη Λιλαία και στη Μαριολάτα. Σας περιμένουμε με προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα γεύματα και γεμάτες και χαρούμενες μέρες σε τιμές που ξεκινάνε από 16 ευρώ ανά άτομο για κάθε διανυκτέρευση με πρωινό.