Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι ιδανικές εποχές για δραστηριότητες με το νερό και εδικότερα στα όμορφα ποτάμια μας.

  Με έμφαση στην ασφάλεια και τους κανόνες, οργανώνομε καταβάσεις ποταμώμ με ράφτιγκ ή καγιακ. Ενημερωθείτε παρακάτω για κάθε μια από τις δραστηριότητες αυτές.

Written on by
artriver-kayak-grΤο καγιάκ είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό σπορ για ποτάμι. Στην Ελλάδα έχουμε ιδανικά ποτάμια για καγιάκ, καθαρά, ήμερα αλλά και ορμητικά ανάλογα με το επίπεδο και τις γνώσεις που διαθέτουμε. Η MILIAS CAMPS οργανώνει με έμφαση στους κανόνες ασφαλείας, εδώ και δέκα χρόνια σχολές καγιάκ για μαθητές γυμνασίου/λυκείου, 18+ στον Εύηνο ποταμό, στο Βοϊδομάτη και αλλού. Οι εξορμήσεις αυτές είναι πολυήμερες (Σαββατοκύριακα ή μέσα στις διακοπές του Πάσχα) με ύπνο σε ξύλινα μπάγκαλοους ή σκηνές, στις όχθες του ποταμού.
Written on by
artriver-rafting-gr  Το πιο διασκεδαστικό ίσως σπορ σε ποτάμι είναι το ράφτινγκ. Φουσκωτές βάρκες, πολλά άτομα ο καθένας με το κουπί του, νερό που τρέχει και θεαματικά περάσματα. Χωρίς να απαιτεί καμία γνώση ή ιδιαίτερες ικανότητες, το ράφτινγκ αρέσει σε όλους πολύ, μικρούς και μεγάλους. H MILIAS CAMPS, σχεδιάζει εξορμήσεις για ράφτινγκ ειδικά για παιδιά σε νερά απόλυτα ασφαλή σε όμορφες περιοχές, εκεί που δεν είναι δυνατόν να πλησιάσει κανείς με άλλο τρόπο παρά μέσω του ποταμού.   Ετσι την άνοιξη, το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι, οργανώνονται εκδρομές για ράφτινγκ σε συνδυασμό με αναρρίχηση, mountain bike ή κάτι άλλο.