Κατασκηνώσεις σε Παραλίες

  Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου και της άνοιξης, όταν οι παραλίες δεν έχουν πολύ κόσμο, οργανώνουμε εκδρομές για μπάνιο σε συνδυασμό με κάποιο άλλο σπορ. Μαθήματα ναυαγοσωστικής, λίγο καγιάκ θαλάσσης, βουτιές, αναρρίχηση σε βράχια που αφθονούν σε κάθε παραλία στην Ελλάδα αλλά και φωτιά και κιθάρα το βράδυ είναι δραστηριότητες που δεν αφήνουν κανένα να βαρεθεί. Για μαθητές δημοτικού ή γυμνασίου/λυκείου, 18+.

Περίοδος: Ιούνιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος.

Εξοπλισμός: Παρέχεται από τη σχολή. Σακίδιο, παγούρι, φακός, μαγιό, πετσέτα και δεύτερα παπούτσια είναι απαραίτητα.

Συνοδεία & Εκπαίδευση: Συνοδεία και εκπαίδευση από εκπαιδευτικούς αλλά και πτυχιούχους οδηγούς βουνού, εκπαιδευτές /προπονητές ορειβασίας κ.α.

Βαθμός Δυσκολίας: Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή ικανότητα. Το επίπεδο δυσκολίας κάθε δραστηριότητας διαμορφώνεται ανάλογα με τις ικανότητες των παιδιών που συμμετέχουν.

Διαμονή: Σε σκηνές στην παραλία.

 

Written on by
artsea-camps-gr  Κάθε καλοκαίρι, από 15 Ιουνίου μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, λειτουργούν καλοκαιρινά camps σε εβδομαδιαία βάση, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν διάφορα σπορ σε βουνό, θάλασσα και ποτάμι. Για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Written on by
artsea-islands-gr  Το καλοκαίρι, μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, η MILIAS CAMPS οργανώνει "άγριες" καλοκαιρινές διακοπές στη Σύμη, όμορφο νησί των Δωδεκανήσων κοντά στη Ρόδο. Με βάση ιδιόκτητο παλιό αρχοντικό δίπλα στη θάλασσα, γνωρίζουμε το νησί στο οποίο σημειωτέον δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με αυτοκίνητο.   Eτσι στις παραλίες πηγαίνουμε με καραβάκι ή και με τα πόδια, όταν υπάρχει εύκολο και σύντομο μονοπάτι. Ανάλογα με τη διάθεση των συμμετεχόντων, κάποιες βραδιές διανυκτερεύουμε με υπνόσακους σε έρημη και μοναχική παραλία, διαθέτοντας σκάφος για επιστροφή σε περίπτωση ανάγκης.
Written on by
artsea-seacamps-gr  Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου και της άνοιξης, όταν οι παραλίες δεν έχουν πολύ κόσμο, οργανώνουμε εκδρομές για μπάνιο σε συνδυασμό με κάποιο άλλο σπορ. Μαθήματα ναυαγοσωστικής, λίγο καγιάκ θαλάσσης, βουτιές, αναρρίχηση σε βράχια που αφθονούν σε κάθε παραλία στην Ελλάδα αλλά και φωτιά και κιθάρα το βράδυ είναι δραστηριότητες που δεν αφήνουν κανένα να βαρεθεί. Για μαθητές δημοτικού ή γυμνασίου/λυκείου, 18+.