Καλοκαιρινά camps 2019

  Κάθε χρόνο, για τις καλοκαιρινές διακοπές διοργανώνουμε camps που περιλαμβάνουν  διάφορες δραστηριότητες όπως είναι η ορειβασία, το mountain bike, παιχνίδια με σχοινιά και αναρρίχηση, καγιάκ κ.α., ανάλογα με την ηλικία, τη διάθεση και τις ικανότητες των παιδιών και των νέων που συμμετέχουν.

  Έτσι,  με βάση τις εγκαταστάσεις μας στον Παρνασσό (MILIAS CAMPS VILLAGE),  λειτουργεί το καλοκαιρινό μας multi-activity camp κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσω των σπορ τον Παρνασσό, τη Γκιώνα και την Οίτη ενώ όσα το επιθυμούν,   έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο πρόγραμμά τους το καγιάκ και το ράφτινγκ στα νερά του Εύηνου ποταμού.

  Ακόμη, πραγματοποιηθείται ένα πρόγραμμα ορειβασίας για εφήβους και νέους με στόχο τις κορφές μερικών από τα σημαντικότερα βουνά της Ελλάδας όπως ο Όλυμπος, η Γκαμήλα στην Πϊνδο,  η Γκιώνα και τα Βαρδούσια.

  Τέλος, σύμφωνα με τη λογική και φιλοσοφία μας, ένα πρόγραμμα 15 ημερών για εφήβους και νέους με στόχο τη γνωριμία της Ελλάδας μέσα από εκδρομές και σπορ στη φύση, σχεδιασμένο για παιδιά που έρχονται από την Αμερική και έχουν στην πλειοψηφία τους Ελληνική καταγωγή.  Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν και Ελληνόπουλα (με εξαίρεση τη συμμετοχή τους στα μαθήματα Ελληνικών), να κάνουν παρέα με τα ξενόγλωσσα παιδιά και να εξασκήσουν έτσι άμεσα τα Αγγλικά τους. 

Written on by
01-artsummercamps-parnassos-grΓΕΝΙΚΑ: Πρόκειται για εκδρομές – camps κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν σε όμορφα μονοπάτια, να κολυμπήσουν και να  διασκεδάσουν στην πισίνα, να κάνουν mountain bike αλλά και να γνωρίσουν αναρριχητικές τεχνικές σε ειδικά εξοπλισμένα βράχια της περιοχής. Ιππασία, τοξοβολία, ασκήσεις προσανατολισμού κ.α.  θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα ενώ θα οργανωθεί και υπαίθρια διαβίωση σε σκηνές σε όμορφο λιβάδι του Παρνασσού.
Written on by
02-artparnassos-evinos-grΓΕΝΙΚΑ : Πρόκειται για camps με βάση τις εγκαταστάσεις της MILIAS CAMPS στον Παρνασσό (MILIAS CAMPS VILLAGE) και τις όχθες του Εύηνου ποταμού στην ορεινή Ναυπακτία με στόχο δραστηριότητες όπως είναι το καγιάκ, το ράφτινγκ, η ορειβασία κ.α. Έτσι, η ομάδα αναχωρεί από την Αθήνα τη Δευτέρα το πρωί, το ίδιο βράδυ διανυκτερεύει στο MILIAS CAMPS VILLAGE και την Τρίτη το πρωί αναχωρεί για Εύηνο ποταμό. Εκεί, κατασκηνώνει σε πλατανόδασος στις όχθες του ποταμού στον οποίο οι συμμετέχοντες ασκούνται στις τεχνικές του καγιάκ. Την Τετάρτη κατεβαίνουν ένα όμορφο, εύκολο και ακίνδυνο τμήμα του Εύηνου με καγιάκ, ράφτινγκ ή hot-dog.
Written on by
03-artclimbing-vardousia-grΓΕΝΙΚΑ: Οχταήμερο ορειβατικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εφήβους και νέους 13-18 ετών. Με βάση τις εγκαταστάσεις μας στον Παρνασσό, το MILIAS CAMPS VILLAGE, η νεανική μας ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει κορφές της Γκαμήλας στην Πίνδο αλλά και να πάει στς κορφές των Βαρδουσίων και της Γκιώνας.  Διανυκτέρευση στις εγκαταστάσεις μας αλλά και σε σκηνές ή καταφύγια. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με ποδήλατο, αναρρίχηση, τοξοβολία, skateboard στο mini ramp μας, κολύμπι κ.α   στις εγκαταστάσεις του Παρνασσού. 8-15/7  (Γκαμήλα) και 15-22/7 (Γκιώνα-Βαρδούσια) ΚΟΣΤΟΣ: 500 € (400 € για το δεύτερο από δύο αδέλφια)      ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   ΙΒΑΝ : GR 180 171 884 000 6884 121846 273   ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ MILIAS CAMPS ΕΠΕ     Αναχώρηση :     Επιστροφή   :   08.15 το πρωί της Δευτέρας επί της Λ. Βεΐκου (στην πλευρά που κινείται   από Γαλάτσι προς Ολυμπιακό στάδιο), στο μεγάλο πάρκινγκ του Αττικού άλσους   (άλσος Βεΐκου). Είναι το δεύτερο πάρκινγκ που συναντάμε κινούμενοι προς   Ολυμπιακό στάδιο. 17.30 το απόγευμα της Δευτέρας στο ίδιο σημείο από...