Σαββατοκύριακα Χειμώνα 2020 στον Παρνασσό για σκι και snowboard για παιδιά και νέους 7-17 ετών

ΣΚΙ ΚΑΙ SNOWBOARD

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020
(Για παιδιά και νέους 7-17 ετών)

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

 

 

Με βάση τις εγκαταστάσεις μας στις πλαγιές του  Παρνασσού  σχεδιάζονται και φέτος οι εξορμήσεις μας για σκι και snowboard.  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστής τεχνικής και βέβαια η ασφάλεια των μαθητών μας.

 

Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (από Παρασκευή απόγευμα) του χειμώνα, η MILIAS CAMPS διοργανώνει εξορμήσεις για σκι και snowboard στον Παρνασσό, με διανυκτέρευση στα όμορφα σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE στους πρόποδες του βουνού.

Στις εξόρμησεις αυτές μπορεί να συμμετέχουν παιδιά και νέοι που δεν ξέρουν καθόλου σκι, μέτριοι αλλά και προχωρημένοι που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.
Υπεύθυνοι συνοδοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί  κ.Τζώρτζης Μηλιάς, χημικός και/ή  ο κ. Ίων Μηλιάς γυμναστής (πρώην πρωταθλητές του σκι) ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν και άλλοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στα σπορ βουνού (σε αναλογία το λιγότερο 1 συνοδός ανά 10 παιδιά με επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο).
Χρόνος:

 

Όλα τα ΣΒΚ του χειμώνα, μέχρι και το Πάσχα.  

* Οι εξορμήσεις του Απριλίου γίννται εφόσον το βουνό έχει ακόμη χιόνια και το χιονοδρομικό δουλεύει.

™
Αναχώρηση: Την Παρασκευή το απόγευμα  στις 17.15 στη στάση του μετρό στην Παλλήνη ή στις 17.45 στην Κηφισιά, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, (από την πλευρά της Κηφισιάς), κοντά στην χαρακτηριστική πεζογέφυρα.
Επιστροφή: Την Κυριακή  στις 19.00 στην Κηφισιά στο ίδιο σημείο από όπου έγινε η αναχώρηση, ή στις 19.30.00 στο Χαλάνδρι,  στη Λεωφόρο Κηφισίας στον παράδρομο της Φιλοθέης, ακριβώς απάναντι από το μεγάλο κατάστημα της PEUGEOT που είναι στη Λ.Κηφισίας 278.

ΚΟΣΤΟΣ : 175 €              

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:
- Μεταφορά με πούλμαν ή βαν
- Διαμονή στα όμορφα  ανεξάρτητα  σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE (σε πολύκλινα δωμάτια) σε κτήμα 24 στρεμμάτων στον Παρνασσό.  Το κτήμα εκτός των άλλων διαθέτει club house με αίθουσα για φαγητό, play room, πινγκ πονγκ και εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για ποικίλες δραστηριότητες και σπορ στη φύση.
- Πλήρης διατροφή. Το μεσημεριανό σε lunch packet στο χιονοδρομικό, το πρωινό και το βραδινό στο MILIAS CAMPS VILLAGE  μαγειρεμένα σπιτικά ειδικά για παιδιά. 
- Μάθημα σκι και συνοδεία (για το snowboard) σε  γκρουπ των 5-10 ατόμων από έμπειρους εκπαιδευτές  ή σκι υπό εποπτεία για τους προχωρημένους.
- Συνοδεία από εκπαιδευτικούς.
- Ασφάλιση ασθενείας και ατυχημάτων.
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται η ημερήσια κάρτα του λιφτ, που για τους μαθητές σύμφωνα με το νέο τιμολόγιο του χιονοδρομικου κοστίζει απο 20 ευρώ ανά ημέρα  και η ενοικίαση του εξοπλισμού για όσους δε διαθέτουν δικό τους (12 €/ημέρα το σετ σκι και 15 € το σνόουμπορντ).  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Άφιξη στο MILIAS CAMPS VILLAGE ( http://www.miliascamps.gr/html/villages.htm) το βράδυ της Παρασσκευής, τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα που πάμε για ύπνο.
- Ξύπνημα στις 07.30, πρωινό και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Σκι και snowboard με εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς μέχρι τις 13.00. Διάλειμμα γα ελαφρύ φαγητό και συνέχεια σκι μέχρι την ώρα που κλείνουν τα λιφτ (περίπου 16.00).
- Επιστροφή στο MILIAS CAMPS VILLAGE, σοκολάτα και κέικ, ανάπαυση και ευκαιρία για μελέτη εφόσον τα παιδιά έχουν μαζί τους κάποια από τα μαθήματα της Δευτέρας.
- Δείπνο και ύπνος γύρω στις 10.30.          

Την Κυριακή, αναχωρούμε από το χιονοδρομικό στις 16.00 και φθάνουμε στην Αθήνα στις 19.00 (στην Κηφισιά), στις 19.30 (στον παράδρομο της Φιλοθέης).
Φωτογραφίες από προηγούμενες εξορμήσεις για σκι στο  www.miliascamps.gr,  στο photoalbum και στο facebook στο προφίλ μας (miliascamps).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουφάν, πουλόβερ ή φλις, παντελόνι σκι ή αντιανεμικό, σκούφος, γάντια σκι, θερμοεσώρουχο (καλσόν), γυαλιά ηλίου (προαιρετικά), γυαλιά ομίχλης μάσκα (απόλυτα απαραίτητα), χοντρές κανονικές κάλτσες (όχι κοντές), αντηλιακό, πετσέτες (προσώπου, σώματος).

Κράνος: Αν και το κράνος για ανήλικους στα χιονοδρομικά κέντρα του εξωτερικου είναι υποχρεωτικό, στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν ισχύει ακόμη. Η MILIAS CAMPS συστήνει στους γονείς να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με κράνος, που μπορούν να προμηθευτούν σε οποιοδήποτε μαγαζί με είδη σπορ.  
Τηλέφωνο επικοινωνίας  το 22650 91620 στο MILIAS CAMPS VILLAGE και για περιπτώσεις ανάγκης, τα κινητά των
κ. Τζώρτζη Μηλιά       (6944 636179)
κ. Ίωνα Μηλιά            (6932246932).

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ