Σαββατοκύριακα του χειμωνα 2024, για σκι στον Παρνασσό (για παιδιά και νέους 7-17 ετών)

Με βάση τις εγκαταστάσεις μας στις πλαγιές του  Παρνασσού  σχεδιάζονται και φέτος οι εξορμήσεις μας για σκι και snowboard.  Στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, η διασκέδαση, η άθληση, η  εκμάθηση σωστής τεχνικής και βέβαια η ασφάλεια των μαθητών μας.

Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (από Παρασκευή απόγευμα) του χειμώνα, η MILIAS CAMPS διοργανώνει εξορμήσεις για σκι και snowboard στον Παρνασσό, με διανυκτέρευση στα όμορφα σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE στους πρόποδες του βουνού.

Στις εξόρμησεις αυτές μπορεί να συμμετέχουν παιδιά και νέοι που δεν ξέρουν καθόλου σκι, μέτριοι αλλά και προχωρημένοι που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.


Υπεύθυνοι συνοδοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί  Ίων Μηλιάς (καθηγητής φυσικής αγωγής) και Τζώρτζης Μηλιάς (χημικός και οδηγός βουνού ΕΟΟΑ) πρώην πρωταθλητές του σκι, ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν και άλλοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και ειδικοί στα σπορ βουνού (σε αναλογία το λιγότερο 1 συνοδός ανά 10 παιδιά)
Χρόνος:

Όλα τα ΣΒΚ του χειμώνα, μέχρι και το Πάσχα, με εξαίρεση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

* Οι εξορμήσεις του Απριλίου γίνονται εφόσον το βουνό έχει ακόμη χιόνια και το χιονοδρομικό δουλεύει.

Αναχώρηση: Την Παρασκευή το απόγευμα  στις 18.00 από το κατάστημα EVEREST επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι ή στις 18.20 από την Κηφισιά, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (από την πλευρά της Κηφισιάς), κοντά στην χαρακτηριστική πεζογέφυρα (38.09169129524745, 23.791811459950658).

Επιστροφή: Την Κυριακή το απόγευμα στις 19.00 ή αντίστοιχα στις 19.20 στα ίδια σημεία από όπου έγινε η αναχώρηση (19.00 Κηφισιά, 19.20 Everest). 

ΚΟΣΤΟΣ :  250 ευρώ            

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:
Μεταφορά με πούλμαν ή βαν
Διαμονή στα όμορφα  ανεξάρτητα  σπιτάκια του MILIAS CAMPS VILLAGE (σε πολύκλινα δωμάτια) σε κτήμα 24 στρεμμάτων στον Παρνασσό.  Το κτήμα εκτός των άλλων διαθέτει club house με αίθουσα για φαγητό, play room, πινγκ πονγκ και εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για ποικίλες δραστηριότητες και σπορ στη φύση.
Πλήρης διατροφή. Το μεσημεριανό σε lunch packet στο χιονοδρομικό, το πρωινό και το βραδινό στο MILIAS CAMPS VILLAGE  μαγειρεμένα σπιτικά ειδικά για παιδιά. 
Μάθημα σκι και συνοδεία σε  γκρουπ των 5-10 ατόμων από έμπειρους εκπαιδευτές  ή σκι υπό εποπτεία για τους προχωρημένους.
Συνοδεία και φροντίδα από εκπαιδευτικούς καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Ασφάλιση ασθενείας και ατυχημάτων.

Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται η ημερήσια κάρτα του λιφτ, για το κόστος της οποιας μπορείτε να συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο του χιονοδρομικού κέντρου (parnassos-ski.gr) και η ενοικίαση του εξοπλισμού για όσους δεν διαθέτουν δικό τους (12 ευρώ/ημέρα για σκι, 15ευρώ/ημέρα για snowboard).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άφιξη στο MILIAS VILLAGE το βράδυ της Παρασσκευής, τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα που πάμε για ύπνο.
Ξύπνημα στις 07.30, πρωινό και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.
Σκι και snowboard με εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς μέχρι τις 13.00. Διάλειμμα γα ελαφρύ φαγητό και συνέχεια σκι μέχρι την ώρα που κλείνουν τα λιφτ (περίπου 16.00).
Επιστροφή στο MILIAS VILLAGE, σοκολάτα και κέικ, ανάπαυση και ευκαιρία για μελέτη εφόσον τα παιδιά έχουν μαζί τους κάποια από τα μαθήματα της Δευτέρας, με τη στήριξη συνεργατών μας, εκπαιδευτικών.
Δείπνο στις 20.00 και ύπνος γύρω στις 10.00.          

Την Κυριακή, αναχωρούμε από το χιονοδρομικό στις 16.00 και φθάνουμε στην Αθήνα στις 19.00 (στην Κηφισιά), στις 19.20 (στο Everest).
Φωτογραφίες από προηγούμενες εξορμήσεις για σκι στο photoalbum και στο facebook στο προφίλ μας (miliascamps).

(το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες αλλά και τις ικανότητες και τη διάθεση των παιδιών).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουφάν, κράνος (υποχρεωτικό), πουλόβερ ή φλις, παντελόνι σκι ή αντιανεμικό, σκούφος, γάντια σκι, θερμοεσώρουχο (καλσόν), γυαλιά ηλίου (προαιρετικά), γυαλιά ομίχλης μάσκα (απόλυτα απαραίτητα), χοντρές κανονικές κάλτσες (όχι κοντές), αντηλιακό, πετσέτες (προσώπου, σώματος).


Τηλέφωνο επικοινωνίας  το 22650 91620 στο MILIAS CAMPS VILLAGE και για περιπτώσεις ανάγκης, το κινητό του Ίωνα Μηλιά (6932246932).

Δηλώσεις συμμετοχής και τρόπος πληρωμής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα ΣΚ του χειμώνα, πέπει να στέλνονται το νωρίτερο δυνατόν με μειλ στο miliascamps@gmail.com (κάτι που διευκολύνει τον σωστό πογραμματισμό μας) και να εξοφληθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη που προηγείται της κάθε εξόρμησης. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με web banking στους λογαριασμούς μας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΙΒΑΝ : GR 180 171 884 000 6884 121846 273

 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  ΙΒΑΝ: GR 11 0110 0750 0000 0754 7012 752

(ως αιτιολογία, να αναφέρεται απλά το όνομα του παιδιού)

Δήλωση συμμετοχής εδώ